Jeugprinses Yente I (van der Lienden) van de Drake

BEESEL – Zónjig 22 jannewari 2023 is Yente van der Lienden tiedes ’t JeugDrakeSjpektakel oetgerope as jeugprinses Yente I. Same mit adjudant Lotte (Stevens) gaon ze de Beeselse jeug veur ónger häör motto:

Mit weer 'ns twieë maedjes veurop, zètte veur 't Drakeriek oppe kop!

In ‘ne boemvolle zaal van de Troubadour waerde prinses Yente (14) oetgerope as 68e heerser euver de Beeselse Jeugdrake. Yente (dochter van Roger Hermans en Ester van der Lienden en zöske van Luc) zit op 3VWO van BC Broekhin in Remunj en duit in zien vrieje tied aan volleybal, voetbal, kickbokse en geit idder jaor op skivakantie. Ouch hölp Yente gaer ’n hendje bie ’t bedrief van ziene pap, same mit adjudant en bèste vriendin Lotte. De kèns ‘m wakker make veur ‘ne kapsalon van ’Ome Har’, want die zin volges Yente éch goddelik! 

Jeugprinses Yente I (van der Lienden) en adjudant Lotte (Stevens)

Adjudant Lotte (14), dochter van Ronald en Miriam Stevens, zit ook in de derde klas van Broekhin en is drie keer per week te vinden bij De Schans in Reuver waar ze volleybalt. Lotte is tweelingzus van Jitse en zusje van Joppe. In de weekenden helpt ze mee bij de Troubadour of zorgt ze er samen met Yente voor dat alle merchandise-artikelen van Max Verstappen worden verzonden. 

De receptie van jeugprinses Yente I vinjt plaats op zónjig 12 fibberwari vanaaf 14.11 oer in aetkefee de Troubadour. 

DeIl dit berich