Dankwaord drakeprins Ruud I

Bèste Drake en Drakinne,
Via deze waeg wille veur uch bedanke, veur eine geweldige vastelaovend!

Vanaaf ós oetkómme toet aan de aafsjloeting höbbe veur d’r same mit Jeugprins Teun, adjudant Mike, Bacchus Friedje en adjudante Lars en Stan, ein groeët fieës van gemaak. ’t Waas ein achbaan van biejzónjere en unieke momente. Iets wao veur al jaore van druimde is oetgekómme.

Prins Ruud I (2019) Neet verzake, mer fieës make!

Veur wille benaodrökke: det vastelaovend in Beesel get unieks… get is wasse mós belaeve; det veur alle miense die hiej dit jaor aan biejgedrage höbbe moge bedanke en vraoge dit te blieve doon; det de vastelaovend mót blieve zoeë es d’r is; det veur herinneringe kènne blieve make, want de Vastelaovend van 2019 zulle veur noeijt mieër vergaete.

‘t Waas geweldig!

Prins Ruud I en Adjudant Niek  

DeIl dit berich